Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege telek
Telek terület 2193 m²
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Közműállapot csatorna: utcában
gáz: nincs
villany: utcában
víz: utcában
Övezeti besorolás Ü
HORGÁSZPARADICSOMBAN A SOMLYÓ SZIGETEN 2193 NM-ES TELEK, MELY ALKALMAS AKÁR KISEBB SZÁLLÁSADÓ HELY, KEMPING, ÜDÜLŐTÁBOR LÉTESÍTÉSÉRE.

NAGY ELŐNYE, HOGY A TELKET EGYIK FELÉRŐL ERDŐ, MÁSIKRÓL ÉRINTETLEN DÚS NÖVÉNYZETŰ KESKENY DUNAI HOLTÁG ÖLELI KÖRBE.

MINDÖSSZE 200 MÉTERRE HELYEZKEDIK EL A DUNÁTÓL, ÉS A KIS DUNA SÉTÁNYTÓL.

SAJÁT RÉSZRE ÉS BEFEKTETÉSNEK, VÁLLALKOZÁSNAK IS KIVÁLÓ LEHETŐSÉG.

Ráckevén a Somlyó szigeten kínálok megvételre egy 2193 nm-es üdülőövezeti telket .

Ráckeve:

Ráckeve kiemelkedő idegenforgalmi település és kedvelt kirándulóhely a Csepel szigeti kistérségben. Folyamatosan fejlődő település. A várost kettészelő Kis-Duna festői szépségűvé varázsolja, melynek környezete egyedülálló Magyarországon!

Szigetek, öblök teszik izgalmassá a vízi életet, a víz minősége kiváló, fürdésre alkalmas, szabad strandján nyáron pezseg az élet. Híres a meleg vizű termálfürdője és látogatottak a wellness szállodái, magán szállásai.

Sok lehetőség nyílik a városban a vízi sportokra, horgászatra, lovaglásra, vadászatra, sétahajózásra, kirándulásra, kerékpározásra.

A városnak több nevezetes műemléke is van, mint például 1400-as évek végén épült ma is különlegességnek számító gótikus szerb templom és a barokk Savoyai kastély.

A nádassal övezett vízpartot csodálva romantikus sétákat tehetünk Kis Duna sétányon, melytől csak 200 méterre helyezkedik el a telek.

Megközelítés:

A település 50 km-re fekszik Budapesttől. A Fővárossal a H6 HÉV köti össze, mellyel könnyedén eljuthatunk a Közvágóhídra, illetve autóbusszal a Népligetbe és Csepelre is.
Autóval több irányból is megközelíthető az 51-es főút felől.

Telek:

200 méterre helyezkedik el a Kis Duna sétánytól, amely a ráckevei Duna-ággal halad párhuzamosan. Árvízveszély kizárt, mivel ez egy szabályozott Duna-ág. A telek sík. A Sarkantyús utca és az Ananász utca végén található, melyet a Folyondár utca felől lehet megközelíteni. Az út jelenleg nincs használva és sűrű növényzet takarja el.

Nagy előnye, hogy telkek végeit a természetes szépségű és dús növényzetű keskeny dunai holtág határolja. A vízügyi hatóság bejelentésre a holtág kitisztítható. A kitisztított vízfelület helyenként kb. 2-3 méter széles és kb. 1 méter mély lehet.

Közművek: villany, víz, csatorna az utcában.

Megtekintési szándékával, és felmerülő további kérdéseivel keressen bizalommal!

Ár

Irányár 15.35 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Palotai Viktória
Telefon +36 30 265 Mutasd
Email palotai.viktoria@ Mutasd