Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 40 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet 1.
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújított
Épült kb. 1930
Épület szintje 5
Energetika gg: 251%–310% átlagost megközelítő
Lift van
Kilátás udvarra,
Egyedi stílusban felújított, fiatalos hangulatú lakás metró közelben!

Zugló belvároshoz közeli részén eladó egy 40 m2-es, egy tágas szobával, konyhával, fürdővel, kamrával rendelkező lakás egy körfolyosós, liftes, 30-as években épült társasház első emeletén. Mozgássérültek számára is akadálytalanul megközelíthető!

A városias környék kitűnő tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik: az Egressy úton és a Stefánia úton járó trolikkal vagy az 1-es villamossal a város több pontjára is gyorsan el lehet jutni, a metró Stadionok megállója akár gyalog is megközelíthető néhány perc alatt, de a Thököly úti buszjáratok is csak egy megállónyira vannak. A környéken ugyan fizetős a parkolás, de a ház előtt van ingyenesen használható hely is.

A lakás elhelyezkedése az épületen belül igen szerencsés, mivel a szoba háromszárnyas ablaka nem utcafrontra néz, hanem a szomszédos épületek által közrefogott belső térre, ezért nagyon csendes.

A lakást rendezett körfolyosóról lehet megközelíteni a biztonsági bejárati ajtón át. Az előtérként és konyhaként is funkcionáló helyiségben modern, igényes beépített konyhabútor látható, amelyben jól elférnek a háztartási gépek és egy praktikus étkezőasztalnak is jutott hely.

Az egyedi dizájnnal rendelkező, nagyon tágas, 25,62 m2-es lakószoba jelenlegi berendezésével kellemes, modern életérzést biztosít lakója számára. A 3,45 m-es belmagasság és az eredeti megjelenésű, de jó állapotú háromszárnyas ablak fokozza a térérzetet.

A lakóterület jobb kihasználását segíti a galériaágy, amely alatt egy zárt gardrobot alakítottak ki. A tároló hely megjelenésével illeszkedik a szoba stílusába és lehetővé teszi, hogy ne kelljen külön szekrényeket elhelyezni a szobában. Könnyen el is bontható, mivel helyére akár egy nagyobb galéria is építhető.

A lakás néhány éve teljes felújításon esett át. Nem csak esztétikai, hanem műszaki szempontból is megújult. Az igényes, új burkolatok modern megjelenést adtak konyhának és az onnan nyíló kis zuhanyzós fürdőnek is, ahol a WC is helyet kapott. A fürdőnek van egy kis ablaka is, ami rendes szellőzést biztosít a helyiségnek.
A konyhából nyílik még egy kamra, ami nagyon hasznos egy kislakásban.

A fűtést gázkonvektor, a melegvíz ellátás villany-bojler biztosítja.
A közös költség 13000 Ft, ami tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, csatorna díjat és felújítási alapot is. A lakásban nincs vízóra, a gáz és áram fogyasztás alapján fizetendő.

A tulajdoni viszonyok rendezettek, az ingatlan tehermentes, birtokbaadás megegyezés szerint.

Ár

Irányár 28,7 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd