Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 61 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2+1 félszoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 4.
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: jó
Épült 1960
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Loggia 3 m²
Kilátás utcára,
Kedvező áron eladó egyedi stílusban felújított, fiatalos hangulatú, erkélyes lakás Zugló központi részén, a Gyarmat utcában!

Kitűnő tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkező, 1960-ban épült, liftes társasház 4. emeletén eladó egy átlagos állapotú, 61 m2-es, nappalival, külön konyhával és két hálószobával rendelkező világos lakás. A legfelső emelet előnye, hogy panorámás kilátás nyílik a környékre, nincs szembe szomszéd és felső lakó. A lapos tetőt szigetelték és folyamatosan karban tartják. A lakás utcai fala hőszigeteléssel van ellátva, a nyári felmelegedés ellen viszont hasznos a klíma.

A lakásnak rengeteg ablaka van, így a fényviszonyok rendkívül kedvezőek az észak-keleti fekvés ellenére. A kilátás egy széles, zöldsávval is rendelkező főútvonal felé esik, de a korszerű ablakok kívül tartják a zajt. Ennek a főútvonalnak köszönhető a kitűnő tömegközlekedés a Bosnyák tér és Örs vezér tere ill. a földalatti végállomás irányába.

A lakás kellemes beosztással rendelkezik, mert lakószobái külön megközelíthetőek az előszobából, a fürdőn és a konyhán át. A nappali hangulatos közösségi teret biztosít az itt lakók számára, a konyhában tartózkodókkal egy átadó ablakon keresztül lehet társalogni. Ez a fal egy különleges díszkő burkolatot kapott, ami jól harmonizál a beépített polcos szekrényekkel, amelyek rengeteg helyet biztosítanak könyvek, dísztárgyak, Hi-Fi berendezés, TV és egyebek számára. A parketta kifogástalan állapotú.

Ugyanez a burkolat látható a nappaliból nyíló tágas hálószobában is, ahol kényelmesen elfér egy nagyobb franciaágy és más bútorok is. Innen lehet kimenni a 3 m2-es kiülős loggiára.

A kisebb hálószoba a konyhából közelíthető meg, itt is elfér egy nagyobb franciaágy, egyedi kialakítású szekrények biztosítanak itt tároló helyeket, laminált padló a burkolat.

A konyha legnagyobb előnye, hogy nagyon világos és jól szellőztethető, a gáztűzhellyel ellátott, beépített konyhabútor nagy munkafelületet és tároló helyeket biztosít. Étkezőasztalnak is van itt elegendő hely.

A fürdő nem túl nagy, zuhanyzós és beépített türkös mosdószekrénnyel felszerelt. Itt kapott helyet a melegvíz ellátást biztosító átfolyós vízmelegítő.
Az előszobából nyílik még a külön WC és egy kamra ill. van itt még egy beépített gardrob szekrény.

A több lépcsőházas épületegyüttes lakásaiban központi kazán biztosítja a fűtést, amit nem rég cseréltek le egy gazdaságos készülékre. A fűtés havi fix költsége jelenleg 20000 Ft, ami azonban folyamatosan csökkenni fog az új kazán optimális működésének köszönhetően. A társasházban további műszaki jellegű felújítások is folyamatban vannak, ami legvégül a homlokzat felújításával zárul majd le.

A közös költség 12000 Ft, víz, gáz és villany fogyasztást mérőórák alapján kell fizetni.
Parkolóhely bérelhető a ház belső udvarában havi 3000 Ft-ért.

A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, birtokbaadás tehermentesítés után azonnal lehetséges.

Ár

Irányár 31,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd