Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 93 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Emelet 3.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1930
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
Szépen felújított, otthonos hangulatú, napfényes lakás három szobával, galériával a belváros közelében!

Két utcányira Zugló határától, a 7. kerület folyamatosan újuló részén, a csendes Murányi utcában található a 21 lakásos, szépen karbantartott társasház, amely egy klasszikus belvárosi épület, nagy belmagasságú emeletekkel, körfolyosóval, lift nélkül. A lakók biztonságára elektromos kapuzár vigyáz, az egyes szinteket biztonsági rács zárja el az illetéktelenek elől.
A környékre jellemző a folyamatos változás, az új építkezéseknek köszönhetően javul az utcák rendezettsége és a lakosság összetétele is.

A 3. emeleti lakás - mint általában a felsőbb szinti, utcafronti lakások – a hatalmas ablakoknak és a nyugati fekvésnek köszönhetően nagyon világos, egész délután napfényes. A 93 m2-es lakóterület jelenleg kényelmes életteret biztosít egy 4 fős család számára. Két nagyobb méretű szobája ( 24,8 és 18,6 m2-esek ) külön és egymásból is nyílik, az egyikben masszívan megépített, dekoratív, 6 m2-es galéria növeli a lakóterületet, amely egy kisebb gyermek számára megfelelő „szoba” lehet. A szobák burkolata természetesen parketta, a belmagasság 3,6 méter. Nyári melegben a klíma növeli a komfortérzetet.

A harmadik, szintén klímás, kisebb szoba ( 9,45 m2 ) az előszobából nyílik, teljesen szeparáltan helyezkedik el. Ablaka egy széles lichthofra nyílik, ezért nagyon csendes, viszont nem olyan világos. Kiválóan alkalmas hálószobának vagy dolgozónak.

A barátságos, virágokkal, növényekkel teli folyosóról egy nagyon tágas, szintén parkettás előszobába ( 18 m2 ) lépünk. Méretére jellemző, hogy az itt elhelyezett gardrob szekrények szinte az egész család teljes ruhatárát elnyelik és még így is kényelmesen lehet közlekedni. Kis leleményességgel akár az egész belmagasság kihasználható tárolásra.

A lakás mellékhelyiségei szintén kényelmes mérettel és szellőző ablakkal rendelkeznek. Az igényesen újjá épített 5,4 m2-es fürdőben üvegfallal leválasztott zuhanyzót ( 100 x 140 cm-es ) alakítottak ki, több részes, beépített mosdószekrény kapott helyet rengeteg tároló hellyel, egy méretes törölköző szárító radiátor biztosítja a meleget, elfér a mosógép, megoldott a szennyes tárolás és a teregetés is. A WC természetesen külön helyiségben van.

A lakás egyik leghasznosabb helyisége a 3 m2-es, ablakos kamra, amely a tárolás mellett barkácsolásra, szerelgetésre, szerszámok tárolására is alkalmas.

A 11,5 m2-es konyha a lakás belső részében, a bejárat mellett kapott helyet, ablaka a folyosóra nyílik. Az egyik oldalt elfoglaló, beépített konyhabútor rengeteg tároló helyet és munkafelületet biztosít, gáztűzhellyel, páraelszívóval és mosogatógéppel felszerelt. A másik oldalon kényelmesen elfér az étkező asztal, legbelül pedig több hűtőszekrény is helyet kapott.

A lakás műszakilag teljesen felújított: az elektromos vezetékek, vízvezetékek cseréje a fűtés korszerűsítésével együtt megtörtént. Kéménybe kötött kombi cirkó biztosítja a fűtést és a melegvíz ellátást. A fűtés csöveit és a radiátorokat szép rendezetten helyezték el a falakon és az ablakok alatt.

A régi bejárati ajtót már nem lehetett megmenteni, ezért sok ablakkal rendelkező, hőszigetelő ajtóra cserélték. A régi ablakok helyére az eredeti, redőnyös tokokat megtartva új ablakok kerültek beépítésre. A vizes helyiségek padló és csempe burkolatai is megújultak.

A fenntartási költségek optimálisak: a közös költség 21000 Ft, amelyből az általános kiadásokon kívül a társasház Fundamenta elő-takarékosságot is fizet. A fűtéshez, melegvízhez és főzéshez elhasznált gáz átalány díja 15100 Ft, az áram átalány 18000 Ft, a víz és csatorna díj vízóra leolvasása alapján fizetendő.

A két klímán kívül a lakásban van riasztó és a megemlített beépített bútorok is a vételár részét képezik. A pincében van tároló.
A díjmentes parkoláshoz engedély igényelhető a kerület önkormányzatán.
A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, tehermentes, „hiteles” vevők számára is elérhető.
Birtokbaadás megállapodás szerint.

Ár

Irányár 49,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd