Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 93 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1930
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
*** Középtávú bérbeadásra ideális BEFEKTETÉSI INGATLAN! ***

Megvételre kínáljuk ezt a 93 nm-es, 2 db fürdőszobás apartmanná alakítható, ezzel külföldi diákoknak nagyon jól bérbe adható ingatlant, mely középtávra, néhány hónapos időszakokra kiadva éves 6-7% hozamot eredményezhet!
A lakás a 7.kerületben, a Murányi utcában helyezkedik el, 93 nm-es, 2+1 félszobás, 3.emeleti, jó állapotú, műszakilag felújított ingatlan. A Keleti pályaudvarhoz, a Városligethez, illetve több egyetemhez való közelsége ideális a várható bérlők számára. Befektetésként kisebb átalakítást követően azonnali pénztermelési lehetőséget kínál tulajdonosának!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésért, a részletekért olvasson tovább!

Az ingatlan egy jó állapotú, 21 lakásos, szépen karbantartott társasházban található, csendes lakóközösséggel. A klasszikus belvárosi épület bejárati tömbje felújítva az eredeti állapot szerint, a körfolyosók korlátjai és a belső homlokzat karbantartott, rendezett.

A 3. emeleti lakás nyugati fekvésének és hatalmas ablakainak köszönhetően nagyon világos, egész délután napfényes, belmagassága 3,60 méter. A lakás burkolata parketta, a vizes helyiségekben járólap. Az ingatlanban riasztó és két klímaberendezés is van.

AZ ÁTALAKÍTÁSI LEHETŐSÉG
A jelenlegi elosztás egy kisebb átalakítással jobb térkihasználást, illetve magasabb komfortszintet és maximális megtérülést eredményezhet.
1. A jelenlegi kamra fürdőszobává alakításával mindkét szobához KIZÁRÓLAGOS HASZNÁLATÚ FÜRDŐSZOBA tartozna (apartman)
2. A félszobából és a konyhából egy 26 nm-es közösségi helyiség jönne létre.
A bejárattal szemben nyílna az egy légterű konyha-étkező közösségi tér, a folyosó végén szemben az egyik szoba, jobbra pedig a hozzá tartozó saját használatú zuhanyzós és ablakos fürdőszoba és wc.
A folyosóról nyílik a második fürdőszoba és a wc is, innen közvetlenül be lehet jutni a másik hálószobába.
A két szoba igény esetén a folyosóról külön-külön zárhatóan, de akár egymásba nyílóan is megközelíthető.
A lehetséges berendezésekre a látványtervek adnak inspirációkat.

MIÉRT KÖZÉPTÁVÚ BÉRBEADÁS?
Az ingatlan a szorosan vett belvárosi turisztikai céldesztináción kívül, de annak közvetlen vonzáskörzetében, a Keleti pályaudvar közelében helyezkedik el. Néhány száz méteren belül a Károly Gáspár Református Egyetem, az Állatorvosi Egyetem és a Metropolitan Egyetem Művészeti Kara is megtalálható. A felsőoktatási intézmények Erasmus-programja keretében külföldi diákok 2-6 hónapos tartózkodásra folyamatosan keresnek lakhatási lehetőséget.
Az ingatlan adottságaiból kifolyólag a lakáson belül 2 db, egymástól függetlenül bérbe adható szoba+fürdőszoba+wc lakóegység jöhet létre, amely kalkulációnk szerint akár havi 260-290 ezer forint árbevételt is termel tulajdonosának.
Ez az összeg lényegesen magasabb, mint a hosszú távú (min. 1 éves) bérbeadásból származtatható jövedelem, mert éves szinten 6-7% megtérülést eredményezhet tulajdonosának.

MŰSZAKI JELLEMZŐK
A lakás műszakilag teljesen felújított: az elektromos vezetékek, vízvezetékek cseréje a fűtés korszerűsítésével együtt megtörtént. Kéménybe kötött kombi cirkó biztosítja a fűtést és a melegvíz ellátást. A fűtés csöveit és a radiátorokat szép rendezetten helyezték el a falakon és az ablakok alatt.
A széles folyosón végigfutó gardrób az összes tárolási funkciót megoldja, igény szerint zárhatóvá tehető.

A régi bejárati ajtót már nem lehetett megmenteni, ezért sok ablakkal rendelkező, hőszigetelő ajtóra cserélték. A régi ablakok helyére az eredeti, redőnyös tokokat megtartva új ablakok kerültek beépítésre. A vizes helyiségek padló és csempe burkolatai is megújultak.

FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK
A fenntartási költségek optimálisak: a közös költség 21000 Ft, amelyből az általános kiadásokon kívül a társasház Fundamenta előtakarékosságot is fizet. A fűtéshez, melegvízhez és főzéshez elhasznált gáz átalány díja 15100 Ft, az áram átalány 18000 Ft, a víz és csatornadíj vízóra leolvasása alapján fizetendő.

EGYEBEK
A lakáshoz 2nm-es pincei tároló tartozik.
A beépített bútorok a vételár részét képezik.
A lakás tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, „hiteles” vevők számára is elérhető.
Birtokbaadás megállapodás szerint.

Ár

Irányár 48.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608,+36 1 788 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd