Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 68 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 1 .
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: rossz
belül: felújítandó
Épült 1949
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Eladásra kínálunk Középső-Erzsébetvárosban, kiváló elhelyezkedéssel rendelkező, 68 m2, jelenleg 2 szobás, I. emeleti, felújítandó, DUPLAKOMFORTOS, csendes lakást.

A társasház rendkívül csendes, rendezett. Belépve a lakásba az előtérben találjuk magunkat. Balról az étkezős konyhába jutunk, ahonnan még egy kamra segíti az élelmiszerek tárolását. A bejárattal szemben van az egyik fürdőszoba, aminek az ablaka a lichthofra nyílik. Egymásból 2, szinte azonos méretű nagyszoba található. A távolabbi szoba végén van még egy fürdőszoba, amiből egy kisebb „műhely” lett leválasztva, ami egy lichthofra néz.

Finanszírozás:
Ha Önnek a vásárláshoz hitelre van szüksége, kolléganőnk díjmentes ügyintézéssel áll rendelkezésére.
A mi ajánlatunk: maximálisan az Ön igényeire és lehetőségeire szabott konstrukció megtalálása!

Műszaki:
A lakás mind gépészetileg, mind esztétikailag teljes felújításra szorul. Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában. Nem csak 2 hálószobás, amerikai konyhás lakást lehet belőle csinálni(lsd.: átalakítási lehetőség I.), de 4 méteres belmagasságának köszönhetően akár teljes mértékig galériázható. Illetve, mivel sok ablakkal rendelkezik, akár több helyiségre is bontható(lsd.: átalakítási lehetőség II.).
Közös költsége 13.500,- Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, szemétszállítást, lépcsőház takarításának a díját, közös képviseletet. Minden egyedi mérés alapján történik.

Környék:
A napi szükségletek kielégítéséhez percek alatt elérhető mivel közel van a körút, de több kisbolt is megtalálható. Ennek köszönhetően a 4-6 villamos gyorsan elérhető, illetve a 70-es és 78-as trolival mind a Keleti pályaudvar, mind a belváros kellős közepe rövid idő alatt megközelíthető.

Kiknek ajánlom a lakást?
A lakás leginkább befektetésre alkalmas, mivel kiválóan alakítható, ezáltal több szobát lehet belőle kihozni.

Ár

Irányár 45,9 millió Ft (675 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Vécsei Melinda
Telefon +36 20 437 Mutasd
Email melinda@ Mutasd