Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 87 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: luxus
Épült 2010
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
MÚLT ÉS JELEN találkozása!


Az ipari hangulat már a lépcsőházban arcon csap: az anyagok és a tér játéka azonnal magába szippant. Az első emeleti, NY-i tájolású lakáshoz lifttel vagy gyalog is feljuthatunk.

A lakásba lépve a balra eső fürdőszoba az első helyiség. Itt a kád, a zuhanyzó és a WC mellett még egy szauna is helyt kapott a vagány nyersfalak között. A következő ajtó egy különálló WC ajtaja.
Az előszoba az amerikai konyhás nappaliba vezet, ahol lenyűgöző a lakás belmagassága és a téglafal látványa.

A konyha diszkréten van jelen a nappali terében. A bútorzat visszafogott, nem lopja el a show-t a nappalitól. Vajon létezik olyan ember, aki ne szeretne azonnal újságot olvasni és kávét inni a kétszemélyes pult-asztalnál? És olyan, aki ne akarna nyomban rajzolni valamit a táblafestékkel festett falra?

Hangsúlyos elválasztást eredményez konyha és nappali között a tágas étkező, ahol nevetve elfér egy nagy, hatszemélyes asztal.
Az étkezővel egy vonalban egy hálófülke került kialakításra. Fölötte egy jelenleg franciaágyként működő galéria. A fülke akár így is maradhat a jövőben, de a változás jogát fenntartva, ízlés szerint át is alakítható, szerepe módosítható (pl. dolgozósarok).
A nappalitól balra helyezkedik el az üvegfallal leválasztott hálószoba, mely egyrészt nagyon látható, másrészt láthatatlan. Ez a szoba úgy olvad egybe a nappalival, hogy közben teljesen külön életet él.
A két szoba szimbiózisa szinte a bolondját járatja velünk.

BÚTORZAT
A lakás a teljes bútorzattal együtt eladó.

PANORÁMA
Igen, látszik a Gellért-hegyi Szabadság-szobor!

TÖBB, MINT RÁNCFELVARRÁS
Az 1880-ban épített és két világháborút is átvészelt malmot előbb raktárrá alakították, majd végleg bezárták. Hosszú álmából a következő században ébresztették. A védettség alatt álló épületet 2000-ben kezdték bontani, és 2009-ben készült el. A külső falak azóta csupán díszlet-szerű funkciót látnak el.

KORTÁRS GALÉRIA IPARI KÖRNYEZETBEN
Egyedülálló kezdeményezésként az épület lépcsőháza egyben kortárs gyűjtemény kiállításának színtere, az Átrium Galéria otthona. Az industrial stílusú lépcsőház falait megannyi festett mű díszíti.

INFRASTRUKTÚRA
Álmodni sem lehet ideálisabb lokációról. Van itt park játszótérrel, sok zölddel, rengeteg étterem, kis és nagyobb üzlet. Karnyújtásnyira a MÜPA, a Nagyvásárcsarnok, a Bálna, a Nemzeti Színház és a Corvinus Egyetem – hogy csak a nehézsúlyúakat említsük. A Ráday utca színes kavalkádja sincs messzebb.
A tömegközlekedést illetően sem lehet jobbat kívánni.

PARKOLÁS
A lakáshoz nem tartozik parkoló. Szerencsés esetben le lehet csapni egy helyre a teremgarázsban.

Ajánljuk ezt a hétköznapinak semmiképp sem nevezhető lakást mindazoknak, akik értékelik a formabontó tereket, szeretik a különleges megoldásokat!
Kell írni, hogy ami most lakás, az holnap iroda is lehet?

Ár

Irányár 89,9 millió Ft (1,03 M Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Oláh Tímea
Telefon +36 30 158 6109 Mutasd
Email olah.timea@ Mutasd