Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 106 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet nincs emelet .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Épült 2006
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift van
Kilátás kertre,
ERDŐRE NÉZŐ LAKÁS, KERTKAPCSOLATTAL

3 LAKÁSOS CSALÁDI HÁZ, SAJÁT KERTRÉSSZEL

ÖNÁLLÓ GARÁZS MEGVÁSÁROLHATÓ HOZZÁ

Eladásra kínálok Pesthidegkút városrészben egy három lakásos családi ház déli fekvésű, napfényes, saját kertrésszel rendelkező, különbejáratú lakását.

HÁZ
A ház 2006-ban hagyományos módon téglából épült. A három különálló lakás mindegyikét a kerten keresztül külön lehet megközelíteni. Mindhárom lakás saját kertrésszel rendelkezik, amely az alapító okiratban rögzített. A háznak jellegéből adódóan nincs közös költsége. Valamennyi lakás maga fizeti a szemétszállítási díjat és a közüzemi költségeket lakásonként rendezik.

LAKÁS
A lakás a talajszint különbségéből adódóan belső szinteltolásos. A bejárat a középső szintre nyílik, ahol az előba, amerikai konyha + étkező, kamra és a vécével felszerelt mosókonyha található. Lefelé a hatalmas nappali, plusz egy dolgozószoba, az emeleten pedig két teljesértékű hálószoba és egy hatalmas, sarokkádal, zuhanykabinnal és vécével felszerelt fürdőszoba helyezkedik el.
A lakáshoz tartozik egy 186 m²-es telekrész, amely a közlekedő utak és a hatalmas terasz levonása után is egy 150 m²-es kertet takar. Ezt az alsó szintről a dolgozószobán keresztül is meg lehet közelíteni. Ezen felül az emeleten lévő nagyobbik hálószobához tartozik egy erkély is. A lakáshoz tartozik egy 16 m²-es önálló garázs, amely nem kötelezően megvásárolandó.

KÖRNYEZET
A ház természetvédelmi területtel szemben helyezkedik el, így nagyon kellemes atmoszférájú. A kert fel van töltve, így az alatta fekvő főút forgalma még a kertben tartózkodva sem zavaró. Autóval Pesthidegkút központja 3 perc alatt megközelíthető, míg a solymári bevásárlóközpont 10 percre található. Tömegközlekedés szempontjából a háztól egy sarokra fekszik a 64-, 64A-, 164-, 264-, és a 964-es busz megállója, amellyel 15 perc alatt elérhető Hűvösvölgy.

KINEK AJÁNLOM
Azoknak a családoknak, akik elérhető áron szeretnének kiszakadni a belváros forgatagábó, és megtapasztalnák a kertesház nyújtotta előnyöket az ezzel járó többlet terhek nélkül. Ebbe a lakásba hetekre visszavonulhat a külvilág elől anélkül, hogy bezártságot érezne.

További kérdéseikkel várom megtisztelő megkeresésüket!

Ár

Irányár 86.5 millió Ft (816.04 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Nagylakos Ingatlanok Kft.
Név Nagy Jusztina
Telefon +36 70 297 6 Mutasd
Email njusztina@ Mutasd