Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 64 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült kb. 1925
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift van
Kilátás kertre, parkra
Egyedi ingatlan, rendkívül egyedi helyen.
Buda tán legszebb részén, a Hárs-hegy oldalában, természetvédelmi területtel határos, erdőkapcsolatos telken, 6 lakásos társasház, felújított lakása új gazdáit várja.
Az ingatlan egy 3500 nm-es, hatalmas, nagyrészt a Hárs-hegyi erdővel közvetlenül határos (közvetlen kapcsolat az erdei turista úttal), enyhén lejtős telken található, egy a múlt század 20-as éveiben épült elegáns villaépületben.
A lakás, mely a közelmúltban mind esztétikai, mind műszaki felújításon is átesett, a földszinten található, kb. 50 méterre az utcától (kényelmes lépcsősor vezet fel a bejáratig), közvetlen kertkapcsolat, illetve a megosztási szerződés alapján saját, kizárólagos használatú, erdővel határos szeparált kertrésszel rendelkezik. A tájolása nyugati, így kellően világos, két nagyobb szoba található benne, így tágas, amit a nagy belmagasság is kihangsúlyoz. A hálószoba galériás, a nappaliban egy kandalló is segíti a fűtést.
Az ingatlan infrastrukturális adottságai kiválóak: busz, villamos, bevásárlási lehetőség, gyermekintézmények stb. néhány perc sétával elérhetőek. Parkolásra az utcán van lehetőség, a ház előtt általában kényelmesen lehet parkolni, ingyenes övezetben.
A lakáshoz tartozik továbbá egy 10 nm-es pincerész, mint tároló.
A lakóközösség kifejezetten jónak, összetartónak mondható.

Ár

Irányár 64.9 millió Ft (1.01 M Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Gortvai Klaudia
Telefon +36 30 952 1 Mutasd
Email gortvai.klaudia@ Mutasd