Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 46 m²
Építési állapot használt
Építési mód panel
Szobák száma 2 szoba
Emelet 4 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: részben felújított
Épült kb. 1975
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba, de a fürdőből
Épület szintje 11
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára, parkra
Verőfényes panellakás határtalan kilátással a Csertő utcában!

A Füredi úti lakótelep egyik komplex felújításon átesett épületében eladó egy 4. emeleti, 46 m2-es lakás, amely szélső elhelyezkedésének köszönhetően ablakos konyhával rendelkezik. A szélső elhelyezkedés egyáltalán nem jelent hátrányt, mivel az épületet a panelprogram keretében teljes külső szigeteléssel látták el, a nyílászárókat korszerű műanyagra cserélték.

Az épület közös belső tereit is felújították, a lépcsőházakat kifestették, új padlóburkolattal látták el, új ablakokat építettek be, a liftek modern belsőt kaptak és a folyosók bejárati ajtóit és ablakait is lecserélték. Akadálymentessé tették a lakásokhoz való bejutást.

A tetőn elhelyezett napkollektorok olcsó meleg víz ellátást biztosítanak a ház lakói számára.

A 4. emeleten lévő lakás megkímélt, jó állapotban van, köszönhetően az elvégzett felújításoknak. A panelprogram során itt is kicserélték az ablakokat és az összes radiátort, amelyekre egyedi mérőket tettek fel.

A fürdő és a konyha is megújult, mindkét helyiséget ízlésesen, hasonló stílusban csempézték, járólapozták az előtérrel együtt. A konyhában jó állapotban megmaradt az eredeti kamraszekrény az egyszerű konyhabútor és a kifogástalan gáztűzhely mellett. A gardrobban is még az eredeti szekrény található, ami itt is megkímélt állapotban van. Szintén eredeti még a bejárati ajtó.

A szobák padlózata jó minőségű fa parketta, amit csiszolással, lakkozással újjá lehet varázsolni. A keletre nyíló ablakokból akadálytalan kilátás nyílik a környékre, mivel szemben nincs semmilyen épület. A nap délelőtt süt be a lakásba, de délután és borult időben is nagyon világos van.

A fenntartási költségek igen optimálisak, a közös költség 7650 Ft, a távfűtés átalány díja 8611 Ft, a negyedéves gázdíj 3474 Ft, szemétszállítás 1100 Ft. Ezen felül fogyasztás alapján kell fizetni a felhasznált vizet és áramot.

Az ingatlan jogilag rendezett és tehermentes.
A hirdetési ár irányár!

Ár

Irányár 25,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd