Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 67 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 903 m²
Komfort komfort nélkül
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújítandó
Épült kb. 1980
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: nincs
villany: telken
víz: telken
Energetika nincs
Telek típusa
Eladásra kínáljuk ezt a masszív vasbeton alapozású és ugyancsak beton födémes szerkezetű, igényes cserép fedésű, kívül-belül vakolt, jó állapotú, kiváló panorámás, pistályi dombokra néző és sok lehetőséget biztosító takaros kis házat Törökbálinton.
Az ingatlan egy újonnan beépülő, de mégis friss levegőjű, sok zöldfelülettel bíró lakóövezet mentén fekszik, aszfaltúton közelíthető meg, az M1-M7 bevezeő úttól csak pár perc autózásra, ugyancsak közel a budaörsi tömegközlekedéshez (kékbusz és vasút) és a bevásárlóközpontokhoz (hiper, barkács, bútor stb.)
A telek 903 négyzetméter teraszos művelésű, számos termő gyümölcsfa, és szőlő, továbbá egy kb. 3 nm faszerkezetű szerszámtároló is megtalálható a kertben.
A vezetett közművek közül jelenleg az elektromos hálózat érhető el közvetlenül, a vezetékes víz csatlakozása....- tól biztosítható.
Az ingatlan belső tereinek eredeti nyílászárói használható állapotban vannak, a lakószintjei a belső berendezését tekintve szerkezetkész állapotú, vakolt és mésszel festett belső falazattal vehetők birtokba. A leendő tulajdonosnak az alapvető komfortot biztosító közművek ( áram bekötése, vízellátás biztosítása házi vízművel és szennyvíz tároló, valamint fűtés létesítése) kiépítése mellett a kiszolgáló helyiségek (konyha, fürdő szaniterek beépítése, az elektromos szerelvények világítótestek szerelése) kialakítáát és a belső burkolatok lerakását követően rövid időn belül kényelmes kertes családi otthon kerül a birtokába, egy kis lakótelepi lakás áráért!
A házban található egy kb. 15 nm tetőtér is, amely a két beépített ablaknak köszönhetően világos és egy kényelmes tetőtéri lakrész, akár háló és fürdő kiépítésére is lehetőséget biztosít.
A pinceszint a teraszos kialakításnak köszönhetően külön bejárattal, saját ablakokkal, loggiával rendelkezik, ahol egy önálló lakószint, vagy akár a borospince is kialakítható és a kerti terményeknek, vagy felszereléseknek is elegendő hely áll rendelkezésre.
Némi ráfordítással és utánajárással Öné lehet egy kertvárosi álomotthon egy kedvelt budai agglomerációban!
A leendő tulajdonos szinte minden lakószinten új lehetőségekkel találkozhat! Tekintse meg, előzetes időpont egyeztetés után a tulajdonos örömmel rendelkezésre áll.

Ár

Irányár 28 millió Ft (417.91 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név dr. Loósz Tamás
Telefon +36 20 577 Mutasd
Email dr_loosz_tamas@ Mutasd
sürgős