Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege házrész
Belső terület 75 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 50 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1970
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Árváltozás !
Budakeszi központi helyen téglából épült utcafronti házrész kerül eladásra. A ház egy osztatlan közös tulajdonban lévő, de megosztási szerződéssel rendelkező telken található. Az udvarban összesen hat ingatlan van. Az udvar rendezett.
Az eladó ingatlan egy külön álló épület, téglából épült,nagy belmagasságú, és teljesen felújított. Jelenlegi kialakítása két különálló szoba, egy nappali ,étkezős konyha valamint egy egyéb helyiség mely külön bejáratú és medence található benne. Az L alakú épülethez saját telekrész tartozik, mely el van kerítve kb 50 nm. Az udvarban hátul még ehhez az ingatlanhoz egy tároló tartozik.
Az ingatlan beépített bútorokkal kerül eladásra, csak a mozdítható eszközöket szeretnék a tulajdonosok elvinni. Fontos, hogy a padláson egy nagy méretű gardrób került kialakításra.

Az ingatlan bruttó 98 nm és ebből a hasznos lakható területe 75 nm. Az épület szigetelt, a belső elosztása nagyon jó és praktikus megoldások teszik még tetszetősebbé . Fűtési kombicirkó radiátoros hőleadókkal, a szobák laminált parketta. A nagy méretű ablakok redőnyösek .

Ár

Eredeti irányár 41 millió Ft
Akciós ár 38 millió Ft (465.31 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Vécsei Melinda
Telefon +36 20 437 Mutasd
Email melinda@ Mutasd
kiemelt