Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 300 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 528 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1995
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Extrák alagsorban üzlethelyiség, fedett kocsibeálló, 2 generációs
Szeretne egy tágas, extra napfényes családi otthont, ahol vállalkozását is elindíthatja?

Akkor beszéljenek a tények!

A HÁZRÓL:

#1. 295 négyzetméter, amelyből 2x18 négyzetmétert tesznek ki (a földszinten és az első emeleten is!) a déli fekvésű erkélyek, ahonnan a reggeli kávé ugyanolyan finom, mint a hangulatos naplementében egy finom pohár bor!

#2. Az összterületből 100 négyzetméter az alagsori üzlethelyiség, amelyen némi átalakítást elvégezve azonnal vállalkozás indítható! Nagyszerű elrendezés, világos a nagy ablakfelületeknek köszönhetően és az utcáról a háztól függetlenül, elszeparálva megközelíthető. Kiskereskedelmi üzlet, műhely, de akár szépségszalon is kialakítható! Csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek!


#3. Közel 600 négyzetméteres zöld kert, fedett kocsibeállóval, sütéshez-főzéshez előkészített burkolattal, napozóágynak kialakított hellyel, mindez pedig szép tuják ölelésében!

#4. Az ablakok új spalettákkal, a pinceszint ráccsal védve, a ház kívülről szigetelve a hatékonyabb fűtésért hibátlan vakolattal, szilárd alapokon süllyedés-mentesen áll!

#5. Többgenerációs családi ház, akár 3 szinten is lakható, hiszen az alagsori üzlethelyiség is kialakítható élettérnek a bevezetett víz-gáz-villanynak köszönhetően, ahol külön mosdó is ki van építve. Az első emelet szintén kiadható, mert a feljutást is el lehet választani és külön zárható ráccsal lehet elkülöníteni a földszinti résztől!

#6. A válaszfalakat kivéve lehet bővíteni a meglévő tereket, akár luxusotthon is kialakítható egy kis ráfordítással!


A KÖRNYÉKRŐL:

A ház Rákosszentmihályon helyezkedik el, amely mind a lakosságát, mind a kiterjedését illetően a legnagyobb városrész a XVI. kerületben.
Néhány percre a közelben: Katolikus Általános Iskola, Nyelviskola, Otp és Erste fiók, autójavító műhelyek, Unix, Bárdi Autó, kozmetika, bölcsőde, óvoda, az Örs vezér tere pedig tömegközlekedéssel 8 perc!
Minden elérhető néhány perc alatt, bármire is legyen szüksége! Csendes utcában, nagyon gyenge forgalommal, mégis a lehetőségek központjában, ahol nyugodtan élhet teljes életet!

Aki nagyban gondolkodik, de mégsem akar kiszakadni a budapesti lehetőségekből, annak ideális választás. Kitűnő infrastruktúrával, vállalkozóknak és családosoknak egyaránt.

Hívjon és összehozzuk az igényeit a lehetőségekkel!

Ár

Irányár 69,9 millió Ft (233 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Nagylakos Ingatlanok Kft.
Név Kovács Ildikó
Telefon +36 70 674 1 Mutasd
Email kritiba222@ Mutasd