Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 234 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 4+1 félszoba
Telek terület 1156 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort luxus
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2000
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
NEM mindenkinek A MINIMÁL HÁZ AZ ÁLOMHÁZ!
Budaörs legfrekventáltabb helyén, a- RÓZSADOMBON,- az ún. Ganz részen, a XI.kerület határánál, egy 2000-ben épült, de ma is -a kor minden igényét kielégitő- EGYSZNTES családi ház keresi IGÉNYES ÚJ TULAJDONOSÁT!
A 45 nm-es nappaliban bőven jut hely az ülőgarnitúra, étkező, kártyaasztal, mini-télikert elszeparálására, és itt élvezheti az igényes és jól működő kandalló duruzsolását is.
A hálkószobához természetesen közvetlenül csatakozik egy gardrobszoba, és mind zuhannyal, mind fürdőkáddal beépitett kényelmes nagy méretű fürdőszoba.
A tulajdonosok az épitéskor a külön konyhát preferálták, ám még egy nyári konyha is beépitésre került, igy a befőzés és a "kényes" dolgok főzése külön életteret kapott.
A ház szintjébe kényelmesen begurulhat a 2 állásos garázsba, azonban a garázs előtt is is elfér legalább 3 autó a burkolt felületen.
A ház rendben tartását nagymértékben megkönnyíti a központi porszivó rendszer. A riasztó rendszer szakaszolt, a nyilászárókon redőnyök, szúnyoghálók lettek felszerelve. a hangulati elemeket rejtett világitáok adják
A mára már gyönyörűen "beérett" kert mind mediterrán, mind örökzöld növényekkel pompázik, azonban a házat körülvevő hátsó részen a gyümölcsfák és konyhakert is helyet kapott. A locsolás egy 20 köbméteres esővizgyűjtő ciszternából biztositott, a pázsit szépségéről öntözőrendszer gondoskodik.
A garázs felett lett kialakitva egy 50 nm-es önálló, 1,5 szobás lakás, melynek önálló fűtési rendszere van. Ez akár hasznoitható, akár a csládban egy másik generáció számára biztosithat önálló életteret!
Azonban, ha BŐVITÉSI LEHETŐSÉGRE van szükség, a mintegy 100 nm-es padlástérben kialakitható egymásik lakás is, a közművek kiállásai ki lettek alakitva.
Lehetne még sorolni az extra dolgokat, de inkább jöjjön, győződjün meg a saját szemével, ilyen átgondolt aprólékosan megtervezett, és igényesen megépitett ingatlant nagyon keveset talál, ráadásul GYÖNYÖRŰ TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN, és CSAK A MI KINÁLATUNKBAN!
Hétvégén is elérhető vagyok!
Magyarné Jarcsó Edit: 620 366 3860

Ár

Irányár 195 millió Ft (833,33 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Gortvai Klaudia
Telefon +36 30 952 1 Mutasd
Email gortvai.klaudia@ Mutasd