Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 128 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 350 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort duplakomfort
Fűtés
Ingatlan állapot kívül: épülő
belül: épülő
Épült 2021
Épület szintje 2
Energetika nincs
Budakeszi frekventált utcájában a mai kor legmagasabb igényeinek megfelelő 4 db. 1 lakásos lakóépület épül.

A kedvező, kelet - nyugati tájolású telken telken az épületek délre néző, jól áttekinthető módon helyezkednek el, akertrészek az intimitást biztosítják, miközben a járművek forgalmát elkülöníti alakó funkcióktól.Az épülettömegek és a megfelelő terepkapcsolatok természetes jelleggel, harmonikusegységet alkotva simulnak a környezetbe. Az épületek dél-keleti tájolásúak, a telekről a város felett páratlan panorámanyílik a János-hegyre és a Sváb-hegyre egészen a Csiki-hegyekig.
Az épületek fokozott hőszigetelését, - különös figyelemmel a jövő évben életbelépő hőtechnikai követelményekre - 50 cm vastagságú Porotherm50 Klima Profi, önmagában hőszigetelt téglafalazat biztosítja. A benapozás elleni védelem a tájolással és a konzolos épületrészekkelbiztosított. A külső falak törtfehér színűek. A homlokzatokon sárga-rozsda színű kőburkolatok és fa felületek, a helyi, és hagyományos értékeket tovább éltetve jelennek meg, melyek uralkodószínárnyalata az aranytölgy. A tetők borítása hagyományos Róna hódfarkútetőcseréppel történik. Gépészet,elektromosság, közművek:Azépületek korszerű építési technológiával épülnek, jó hőtechnikai paraméterekkelbírnak.

A telek közművesített: víz-, szennyvíz bekötéssel rendelkezik. A házak a 2020. december 31-e után kötelezően előírt „közel nulla energiaigényű”épület energetikai követelményszintjének megfelelő, megújuló energiáthasznosító gépészeti rendszerekkel épülnek. Az épületek fűtési és hideg-melegvíz energiaellátását elektromosüzemű levegő-víz hőszivattyú biztosítja tárolóval kiegészítve. A fűtés padlófűtéssel biztosított. Hűtésirendszer, tekintettel az épületek hőtechnikai tulajdonságaira a tulajdonosokopcionális igénye esetén épülhet ki. A lakásokhoz cserépkályha, vagy kandalló építésére alkalmas kémény is épül.

Az épületek villamos csatlakozási áramerőssége: 3 x 20 A, melynek feszültségszintje: 0.4 kV Az energiaellátásföldkábeles csatlakozással biztosított. A belső és külső felületek megvilágítása energiatakarékos lámpákkal történik. Az elektromos rendszer napelemmel történő bekészítéssel kivitelezett. Napelemekelhelyezése a tulajdonosok igénye és a tetőfelületek nagysága mértékébenopcionálisan kielégíthető. A riasztórendszer és az internet szolgáltatáshozszükséges kábel- és csatlakozó hálózat kiépül.
Telekés telepítési adottságok:Azegyes épületek az építtető saját tulajdonában levő cím szerinti helyrajzi számúingatlanára épülnek. A tulajdonosok, a társasházi alapító okiratban és területhasználati megállapodásban meghatározott módon elkülönítve használhatják ingatlanjaikat. A telek közterületről gépjárművel aszfalt burkolatú belső úton közelíthető meg. A tervezett épületek telepítése a Helyi Építési Szabályzat vonatkozórendelkezéseinek megfelelően a hagyományos utcaképhez harmonikusan igazodóan épül. A telek belső forgalma a déli oldalkert sávjában zajlik, a tervezett belső útmellett felszíni kocsibeállóval kiépítve. Az egy nyomsávos út mellett azoldalkert mérete 8 méternél szélesebb, de az 1. épület esetében 4,50 m. Az oldalkert a jármű és gyalogos közlekedés céljainak megfelelően aszfalttalburkolt. Az épületek között teraszok létesülnek. A fennmaradó kertrészek helyet biztosítanak az előírt zöldfelület kialakítására.
A behajtó mellett tároló építmény létesül, melyben a közmű csatlakozási pontok,mérőórák és a hulladékedény tároló kapnak helyet. Azépületek tömegképzése biztosítja a szomszédos telkek felőli kedvező megjelenéstés arányokat.Azépületek elhelyezése és az alkalmazott műszaki megoldások megfelelnek azépítési előírások meghatározott követelményeinek.

Az 4-es számú épület, önálló családi ház, telek-oldalhatárra épül, melyhez 350 nm saját, szeparált telekrész tartozik. A 4 felépítmény közül ez a legbelsőbb, a legtavolabb található az utcafronttól.
Az ingatlan belső kétszintes, nettó 127 nm-es, alaprajzok csatolva.

Az épületek felépülési ideje 12 hónap, azaz 1 év. Fizetési konstrukciókról, építési fázisokról kérje további tájékoztatásunkat.

Ár

Irányár 115 millió Ft (898.44 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Szabó Lőrinc
Telefon +36 30 515 7 Mutasd
Email lorinc@ Mutasd
kiemelt