Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 160 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 1534 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 1988
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Budakeszi méltán kedvelt lakóövezetében, Barackos városrészben, teljesen önálló, földszintes (ez Budakeszin kuriózumnak számit) családi ház új gazdáit várja.
Az ingatlan mellékutcában található, rendkívül előnyös infrastrukturális adottságú helyen: tömegközlekedés (22-es, 222-es, 188-as buszok) kb. 5-600 méterre, bevásárlási lehetőség, iskola stb. közelében, még is kimondott kertvárosi lakóövezetben, családi és társasházas városrészben.
Szintén kuriózum a házhoz tartozó telek, a kellően széles és hosszú kert 1834 nm-es, déli tájolású, nagyrészt teljesen sík, a felépítmények oldalhatárra épültek, így hatalmas egybefüggő, igényesen parkosított terülteről beszélünk, öntözőrendszerrel, napkollektoros kültéri medencével, kerti szaletlival, kerti világítással, elektromos kapuval megspékelve. A terület intimitása szinte 100%-os.
A ház 1988-ban épült 38-as téglából, belülről is látható fagerendás nyeregtetővel, Bramac cserépfedéssel, igényes anyagokból. Néhány lépcsőfokot leszámítva a ház teljesen földszintes. Bruttó 160, nettó kb. 148 nm-es, amihez jön még egy 36 nm-es, szélvédett terasz.
A leghangulatosabb része a háznak, az amerikai konyhás nappali mely 56 nm-es, márvány járólapos, belmagassága pedig 4,5 méter, tetőablakokkal, terasz- illetve kertkapcsolattal, kandallóval és sok-sok faanyag felhasználásával lett kialakítva. Ez a hatalmas tér rendkívül világos is.
A házban 3 teljesen külön bejáratú hálószoba található, 11, 12 és 20 nm-esek, parkettásak, belmagasságuk 3 méter. Az épületben szauna is van.
Lke2-es lakóövezetről lévén szó, a ház tetszőlegesen bővíthető is.
Tartozik továbbá az ingatlanhoz egy duplagarázs illetve 2 további autó számára fedett beállóhely. A garázs alatt 25 nm-es pince is található, illetve mellette egy műhely.
Az épület és a kert folyamatosan karbantarott, jó állapotú.
Igényes családi otthon, igényesek számára.

Csak és kizárólag a Huber Ingatlan Kft. kínálatában!

Ár

Irányár 119 millió Ft (743,75 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Gortvai Klaudia
Telefon +36 30 952 1 Mutasd
Email gortvai.klaudia@ Mutasd