Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 210 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 24752 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2001
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: nincs
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Szereti a természet közelségét, a hegyeket a nagy távolságot, a gyönyörű panorámát, nem beszélve arról ,hogy ráadásul egyedi ingatlan,akkor mindenképpen érdemes felvenni velem a kapcsolatot.

Ez az ingatlan Bajnán található . A település Budapesttől nyugati irányban körülbelül 45 kilométerre fekszik, az Esztergomot és Tatabányát összekötő képzeletbeli vonalnak majdnem pontosan a közepénél, a Gerecse keleti szélén.
A legközelebbi települések: Epöl 3,5 km, Nagysáp 5 km, Szomor 9 km, Gyermely 9 km, Héreg 10 km, Bajót 10 km, Tarján 14 km, Tát 14 km, Tokod 14 km, Lábatlan 15 km.
Bajna folyamatosan fejlődő település a község Komárom-Esztergom megyében, az Esztergomi járásban a megye egyik legnagyobb faluja.

A ház egy 12,3 hektáros belterületen épült,ahol még négy különálló családi ház található.
A családi házat Balogh Balázs Ybl díjas építész tervei alapján építették ,ami 2001-ben kiadott „Mi Otthonunk”lapban és a „Szép Házak” magazinban is megjelent.
Ez azért is történhetett így,mert az építésznek szabad kezet adtak a tervezéshez csak annyit kértek a tulajdonosok, hogy a fürdőkádban ülve is gyönyörködhessenek a kilátásban, így a nagy terület adta lehetőséggel élve – 24572 nm,az egész területnek jó formán az 1/5 része-megvalósítható volt,hiszen a telek leejtéséből adódóan ez automatikusan adta magát,azzal,hogy a lakható rész egy szintre épült, így belső lépcsőre nem volt szükség. Az L alakú épület téglából épült melyben 6 szoba ,3 fürdőszoba, előszoba,nappali, étkező, konyha,télikert,háztartási helyiség, gardrób került kialakításra. A fűtése padló és radiátoros melyet a kondenzációs gázkazán biztosítja puffertartállyal.
A nappaliban ezenkívül kandalló és hűtő-fűtő klíma található. A télikert ,az ablakok és a terasz úgy lett elhelyezve,hogy minden zugból csodálni lehessen az örök panorámát.
A szuterénben található szauna és edzőterem, valamint a teljes kikapcsolódáshoz szükséges medence,dézsafürdő és egy kis focipálya, valamint egy fedett sütögető. A háznak saját beton útja van. Az ingatlanhoz még egy pince és garázs tartozik,mely két gépkocsi tárolására alkalmas.

Ár

Irányár 139 millió Ft (661,9 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Huber Ingatlan
Név Vécsei Melinda
Telefon +36 20 437 Mutasd
Email melinda@ Mutasd